• Nederlands
  • € EUR

Betaling

Betaling

Tendancebe biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden voor uw gemak. We bieden de volgende betaalmethoden op basis van veiligheidsoverwegingen:

Paypal: 's Werelds toonaangevende en bekende betaalmethode, PayPal heeft betrekking op meer dan 200 landen en meer dan 100 valuta's. PayPal is de veiligste, eenvoudige en handige manier om te betalen.

Creditcard: de populairste betaalmethode ter wereld, gebaseerd op een sterk beveiligingssysteem. Wij accepteren betalingen met creditcards en bankpassen van Visa, MasterCard en American Express.

Western Union & MoneyGram & Bank Transfer: deze betaalmethoden zijn de beste keuze voor wholesale-klanten en de manier waarop grote fondsen worden verhandeld.

We hebben een sterk technisch team en de meest veilige technologie, we gebruiken Secure Sockets Layer (SSL) -encryptie voor bescherming. Gebruik SSL-codering (Secure Sockets Layer) bij het overbrengen van bepaalde soorten informatie, zoals financiële service-informatie of betalingsinformatie. Elke bestelling wordt gecodeerd door SSL op het moment van uitchecken. Deze SSL-technologie wordt gebruikt om te voorkomen dat deze informatie wordt onderschept en gelezen terwijl deze via internet wordt verzonden. Zorg ervoor dat de betaling van elke klant veilig is.

Als u vragen, opmerkingen of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Ons sterke pre-sales en after-sales klantenserviceteam wacht op u.