• Nederlands
  • € EUR

Over Ons

Over Ons

Tendancebe is een toonaangevende online winkel voor internationale mode-kleding en accessoires. We bieden de nieuwste betaalbare modestijlen en nog meer fantastische accessoires. We bieden duizenden kwaliteitskleding en de beste kwaliteitsprijzen. Wij bieden de grootste keuze en gemak aan onze klanten over de hele wereld. We zijn ook toegewijd om klanten te voorzien van een verscheidenheid aan hoogwaardige kleding, modekleding en professionele after-sales service. We combineren mode met kwaliteit, ontspannen en elegante stijl, de meest populaire stijlen van het seizoen, en meer prachtige items, betaalbaar, heten u van harte welkom.

We streven naar het bereiken van de hoogste "klanttevredenheid". We hebben een geavanceerd e-commerceteam, een ervaren klantenserviceteam, een wendbaar magazijnsysteem en ultramoderne koerierservices. In de toekomst zullen we meer producten leveren, die zullen blijven groeien volgens de behoeften van de klant en feedback: vertel ons wat u nodig hebt en we zullen het op onze website aan u toevoegen.

we beloven:
1. Geef klanten de meest concurrerende prijs en de beste service
2. Vereenvoudig het aankoop- en betalingsproces
3. Versnel de snelheid en nauwkeurigheid van goederen over de hele wereld
4. Verzeker de superieure kwaliteit van onze producten
3. Help u nieuwe producten en fabrikanten te ontdekken
5. 24-uurs klantenservice op werkdagen
6. Vriendelijk en behulpzaam klantenservice team
7. Verschillende betaalmethoden, waaronder onder rembours
8. We gebruiken de meest geavanceerde technologie om de veiligheid van de transactie te waarborgen
9.30 dagen terugkeer en uitruilbeleid.

Ons bedrijf werd opgericht in 2012, wij bieden alle kwaliteitsproducten en-diensten kunnen niet worden gescheiden van de steun en het vertrouwen van elke klant, zullen we blijven streven naar mode, het nastreven van perfectie, het nastreven van meer handige en betaalbare winkelervaring. De belangen van onze klanten hebben altijd onze hoogste prioriteit, dus we hopen dat u van onze producten kunt genieten, want we zijn blij om u deze producten te bieden.

Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan contact met ons op als u ons wilt vervoegen. We zullen onze eigen magazijnen en teams in verschillende landen en regio's over de hele wereld bouwen. Ik geloof dat Tendancebe een goede winkel zal zijn voor klanten over de hele wereld.