• Nederlands
  • € EUR

Retourneren

Retourneren

Ons doel is om u te voorzien van kwaliteitsproducten tegen een lage prijs. Wij hopen van harte dat u tevreden bent met onze producten, maar als u niet tevreden bent met de producten die u aanschaft, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt de producten binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen aan ons retourneren.

30 dagen retour- en omruilgarantie
Als u van mening bent over het kopen van producten bij ons, kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen retourneren. Neem contact met ons op voor het juiste retouradres. Retourzendingen moeten in overeenstemming zijn met de gloednieuwe voorwaarden van de goederen, anders kunnen we deze aan u retourneren ten koste van enige, en worden niet terugbetaald.

Lees de volgende opmerkingen zorgvuldig door om uw bestelling sneller te retourneren:

    De volledige retour- / omwisselopdracht moet worden verzonden naar een van onze aangewezen adressen. Neem dus contact met ons op voordat u een retourzending kiest!

    Retourzendingen moeten binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen worden gemaakt om de terugbetaling in de oorspronkelijke vorm van betaling terug te krijgen.

    Retourneren / ruilen merchandise moet niet gerepareerd zijn en hebben nieuwe voorwaarden voor het originele label.

    De verzendkosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper.

    De terugbetaling zal worden verwerkt in de vorm van betaling die is gebruikt voor de oorspronkelijke bestelling. Voor creditcardrestituties moet u een kredietbrief voor 1-2 facturen op uw factuur laten verschijnen.

    Retouren moeten worden gemaakt in overeenstemming met ons retouradres.

    Neem contact op met onze klantenservice voordat u ervoor kiest om terug te keren, onze klantenservice zal u begeleiden om terug te keren

    De geruilde artikelen moeten worden teruggestuurd in de originele doos en doos en moeten alle originele tags bevatten.

    De geretourneerde artikelen moeten niet-slijtend, intact en schoon zijn.

    Bewaar het originele uiterlijk van het product terug.
   
    Alle sieraden, ondergoed, ondergoed, badkleding en andere intieme kleding kunnen niet worden geretourneerd.
   
    Houd er rekening mee dat de verzendkosten van de retourzending voor rekening van de klant zijn.

    Geef het adres zelf niet op het pakket op, want dat is verkeerd en de bestelling wordt niet verwerkt. Neem op het moment van terugkomst contact op met onze klantenservice.

    Na de terugkeer is de klant verantwoordelijk voor het melden van het trackingnummer van het geretourneerde pakket.
   
    Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice om ons de reden voor de teruggave te vertellen, we kunnen je het juiste retouradres vertellen.

    Zorg ervoor dat u ons het trackingnummer van uw retourpakket laat weten. We volgen online op basis van het nummer en de provider die u levert. Dit zal ons helpen de terugbetaling zo snel mogelijk te verwerken.

    Voor defecte of beschadigde items moet u een beschrijving van het probleem en een beschadigde foto bijvoegen.

Uitwisselingen worden afgehandeld alsof ze zijn geretourneerd. Als u tevreden bent met de producten die u ontvangt, maar verschillende maten of modellen nodig hebt, volg dan de bovenstaande instructies voor retourzendingen en bestel eenvoudig het juiste product op onze website. We verwerken retouren op basis van specifieke voorwaarden en het uiteindelijke doel is om onze klanten tevreden te stellen.

Terugbetaling
Zodra we uw retour hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een e-mail met de mededeling dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen om de terugbetaling goed te keuren of af te wijzen.
Als u bent goedgekeurd, verwerken we uw teruggave binnen 1-2 werkdagen en wordt de terugbetaling teruggestort op uw account. Als u via PayPal betaalt, wordt de teruggave weergegeven als uw accountsaldo. Als u betaalt met een creditcard / betaalpas, wordt de terugbetaling teruggestort op uw bankrekening. Als u geen terugbetaling heeft ontvangen, neemt u contact met ons op of met uw kaartprovider.

We behouden ons het recht voor dit terugkeerbeleid zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Als u meer vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice, wij zullen u van ganser harte van dienst zijn.